Är din bild vår nya pusselsuccé?

Hur ser ditt smultronställe i Sverige ut? Vi vill göra pussel som visar upp våra fantastiska landskap, byar och städer i olika årstider. Skicka in din bild, så kanske det blir den som blir vårt nästa pussel!

Vi väljer ut ett antal bilder ett par gånger om året som går vidare till en omröstning på vår sajt. Därefter skriver vi ett avtal med den/de fotografer som berörs gällande de bilder som går vidare till pusselproduktion.

Vi ser gärna att det händer något i både för- och bakgrund (t ex landskap/stad i bakgrund med byggnader/människor/djur i förgrund, ej enbart landskap eller stor yta med himmel).

För att kunna trycka upp ett pussel med god kvalitet bör originalbilden vara ganska stor och ha en hög upplösning, men vi gör en bedömning av originalbilden för att se om kvaliteten håller för tryck även i lägre upplösningar/storlekar. (Den bild du skickar in via formuläret nedan får dock gärna vara liten/komprimerad för att inte belasta servern).

Vill du vara med och skapa nästa pussel tillsammans med oss är du välkommen att skicka in ditt bidrag genom att fylla i formuläret nedan!

Är inte ditt landskap representerat som pussel ännu? Skicka in din bästa bild så kanske det blir den som blir vårt nästa pussel!

Välkommen att skicka in ditt bildförslag

  • Om din bild går vidare till pusselproduktion tecknar vi ett avtal som innebär att du du får en royalty om 10% av förlagspriset per av oss sålt pussel under två år (förlagspriset är det pris till vilket butiker och bokhandlare köper in varan) samt att du även får möjlighet att själv köpa in "ditt pussel" till förlagspriset för egen vidareförsäljning.
  • https://www.sverigepussel.se/uppgiftsinsamlingspolicy/
 

Verifikation

Jengel förlag är ett litet lokalt förlag i Östersund med lång bokutgivningstradition. År 2019 skapade vi, tillsammans med en lokal fotograf, Jan Andersson, vårt första pussel med en vy över ett vintrigt Östersund. Sedan gjorde vi en tävling bland flera lokala fotografer/konstnärer och skapade ännu fler pussel, bland annat med motiv från Dalarna. Nu fortsätter vi att skapa pussel med motiv från hela vårt vackra, avlånga land.

Vi använder cookies på vår sida, genom att fortsätta godkänner du detta.