Är din bild vår nya pusselsuccé?

Hur ser ditt smultronställe i Sverige ut? Vi vill göra pussel som visar upp våra fantastiska landskap, byar och städer i olika årstider. Skicka in din bästa bild, så kanske det blir den som blir vårt nästa pussel!

Vi väljer ut ett antal bilder som går vidare till en omröstning på vår sajt. De vinnande bidragen trycks upp till pussel som säljs och distribueras av Sverigepussel. Vi skriver också avtal med de fotografer vars bilder blir till pussel och delar ut en royalty på allt vi säljer.

Det lokala fokuset är viktigt för oss och därför presenterar vi alltid fotografen och något om motivet på själva pusselkartongen.

Motivet på bilden ska helst gå att skilja ut från andra ställen i vårt avlånga land. Är det en landskaps- eller naturbild får den gärna vara typiskt för sin plats. Vi ser gärna att det händer något i både för- och bakgrund (till exempel landskap/stad i bakgrund med byggnader/människor/djur i förgrund, ej enbart landskap eller stor yta med himmel).

För att kunna trycka upp ett pussel med god kvalitet bör originalbilden vara ganska stor och ha en hög upplösning, men vi gör en bedömning av originalbilden för att se om kvaliteten håller för tryck även i lägre upplösningar/storlekar. Den bild du skickar in via formuläret nedan får dock gärna vara liten/komprimerad för att inte belasta servern.

Vill du vara med och skapa nästa pussel tillsammans med oss är du välkommen att skicka in ditt bidrag genom att fylla i formuläret nedan!

Skicka in din bästa bild, så kanske den blir vårt nästa pussel!

Välkommen att skicka in ditt bildförslag

  • Om din bild går vidare till pusselproduktion tecknar vi ett avtal som innebär att du du får en royalty om 10 kr per av oss sålt pussel under två år samt att du även får möjlighet att själv köpa in "ditt pussel" till återförsäljarpris (126 kr) för egen vidareförsäljning.
  • https://www.sverigepussel.se/uppgiftsinsamlingspolicy/
 

OBS att det räcker att trycka "Skicka in" en gång efter att verifikationen (siffrorna) fyllts i. Vi skickar ett bekräftelsemejl till den mejadress du uppgivit att bilden kommit fram.

Jengel förlag är ett litet lokalt förlag i Östersund med lång bokutgivningstradition. År 2019 skapade vi, tillsammans med en lokal fotograf, Jan Andersson, vårt första pussel med en vy över ett vintrigt Östersund. Sedan dess har tillsammans med lokala fotografer/konstnärer och skapade ännu fler pussel med motiv från Dalarna, Hälsingland, Ångermanland, Gästrikland, Västerbotten, Medelpad, Västmanland, Västergötland, Östergötland, Närke, Skåne, Halland, Blekinge, Småland, Södermanland och Härjedalen. Nu fortsätter vi att skapa pussel med motiv från hela vårt vackra, avlånga land.

Vi använder cookies på vår sida, genom att fortsätta godkänner du detta. 

Rulla till toppen